Notícies Foto: Eva PlasenciaFoto: Eva Plasencia

La banda mallorquina Suasi, ens presenta “Dies infinitament feliços”

3 febrer, 2023

Pep Suasi i la seva gent publicaran un nou treball discogràfic el pròxim 31 de març.

Un dimarts tretze és un dia qualsevol tot i que el nostre personatge (Jeff T.) pateixi una sèrie de situacions típiques del pitjor dia pels supersticiosos. Una actitud positiva davant els moments amargs de la vida poden transformar els mals dies en dies infinitament feliços.

Suasi ho fa envoltat de guitarres folk alterades per passatges noise i tocs electrònics que caminen damunt un contagiós ritme. Americana, rock i melodies vocals sixties. Cada dia és dimarts tretze!.

El nou  llarga  durada s’acompanyarà de dos formats de directe diferents, un de més convencional pensat pels escenaris i sales, i l’altre és una proposta original, de 360°, on el públic embolcalla el concert amb la voluntat d’apropar la música a la gent. Cinc músics, un escenògraf i dos tècnics són els encarregats de la performance. És un espectacle a peu de carrer, a peu de plaça, sense escenari físic. Pensat per a tots els públics, amb aquest directe, el que busca la formació mallorquina és oferir un concert proper, orgànic i sense estridències.
Comments are closed.

Back to Top ↑