Notícies Foto: DeliricsFoto: Delirics

La cançó “S.W.A.G” de Lluc amb Ultralone és l’últim avançament del seu nou EP

2 febrer, 2024

L’artista de Palautordera presentarà aquest nou EP “Totes les veus ara són ecos” al programa “ActualiCAT” d’OnaCat.Ràdio, el proper divendres, dia 16.

Lluc ja s’ha convertit en un dels artistes amb més personalitat i projecció dins del panorama català. L’artista de Palautordera ha creat un so, estil i marca pròpia enllaçant el món urbà amb l’indie pop. Aquesta barreja, sens dubte, ha fet que es guanyi ràpidament el reconeixement del públic i, a la vegada, que es diferenciï de tota la resta de propostes. “Benvolguda nostàlgia” va ser el seu àlbum de debut, on va sorprendre amb hits com “Galtes vermelles”. Seguidament, l’estiu del 2023, aconseguia amb el seu segon disc “Peixcru’s shisha lounge” consolidar-se dins l’escena musical més actual i ens regalava èxits com “i <3 paris” i “q fas avui?”.

Al 2024, Lluc arriba per explorar nous horitzons amb l’aposta més arriscada fins la data. Un EP de 5 cançons del qual ja ens ha avançat “Als gens”, una cançó energètica on hi col·labora Galgo Lento i ‘HENNA’, un reggaetón lent on participen dos dels artistes del moment: Dani6ix i IZZKID.
 
Ara, ens presenta el tercer i últim avançament del seu EP que ja té data: el pròxim 15 de febrer. “S.W.A.G” és la nova cançó del Lluc on col·labora amb una nova promesa de l’escena, Ultralone. El tema produït per jamzz promet ser un hit que et transporta al mumble rap del 2016.

 
Comments are closed.

Back to Top ↑