La Clandestina presenta “Endevina”

26 febrer, 2021

Arribats de diferents punts del Camp de Tarragona i l’Ebre, la formació està preparant el concert de presentació previst al maig. L’àlbum, format per 10 cançons, veurà la llum aquesta primavera.

El grup La Clandestina presenta aquest divendres 26 de febrer el primer tastet del que serà el seu segon llarga durada. Amb “Endevina” el grup vol fer valdre totes aquelles sensacions i emocions que vivim al conèixer algú: les alegries, les pors, les incògnites, la passió, i com aquest procés es converteix en una etapa bonica de coneixença mútua i a la vegada personal.

El cantant i líder de la formació, Albert Recasens, explica també que la cançó es va crear durant el confinament i era un reclam al que, en certa manera, es troba a faltar quan no et pots relacionar amb algú com desitjaries. L’Albert desgrana també que la banda ha fet un pas endavant amb aquesta segona entrega. “Hem volgut fer gran la família de La Clandestina amb noves incorporacions i obrint portes a un productor musical extern que ens ha ajudat a evolucionar el so del disc i apropar-nos a les noves tendències i sonoritats dins de l’escena musical que volíem explorar”.

Tot i ser una formació emergent, el grup està format per músics amb una dilatada experiència i han cuidat al detall aquest nou àlbum. A banda, La Clandestina ha apostat per canviar tota l’estètica i grafisme del grup i aportar així una imatge renovada i actual.

“Endevina” arriba acompanyat per un videoclip rodat a diferents punts del territori, ja que per la formació, “treballar en km. 0 és un dels nostres puntals. Cal fer valdre la diversitat i riquesa del nostre territori, des de Montblanc, passant per Flix, Cambrils i Tarragona fins a arribar a la zona de l’Ebre. Des de la muntanya veus el mar, i no gastem més de 30 minuts per anar d’un lloc a l’altre. És un plaer que hem de valorar i defensar”, ha assegurat l’Albert Recasens.
Comments are closed.

Back to Top ↑