Notícies Foto: U98 MusicFoto: U98 Music

La “Desfeta” de Paula Grande

19 abril, 2022

Estrena el tercer avançament del seu nou disc que sortirà al mes de maig.

Desfer-se de l’angoixa al preu més alt i que valgui la pena seguir pujant, que estic tenint una història d’amor amb mi. Una flor s’ensuma el delit, i la desfeta dels meus ossos i la meva carn, de les artèries i les vèrtebres van sonant en sintonía. Regant el jardí de l’alegria davant d’un camp ple de socs, de terra i vida.

Amb “D.O.’s (denominación de orígenes)” Paula Grande ens ve a parlar de les persones que tenen una història de vida que no dóna estatus social, que socialment no s’entén com a sinònim de qualitat i que lluny d’obrir-te mercats et tanca portes, una darrera de l’altra.

Un conjunt de 10 cançons amb la senzillesa d’un format a trio (Vic Moliner, Andreu Moreno i Paula Grande), que a través del llenguatge del hip hop i els ritmes afrollatins, unes melodies que fan ballar i unes lletres que expliquen històries reals i palpables, fan reconèixer-se als altres en l’orgull i la festa de la lluita.

L’element clau d’aquest tercer disc de Paula Grande és la introducció del cuatro veneçolà, instrument que la lliga amb la seva tradició familiar i que l’acompanya en aquesta aventura de ballar i fer ballar les penes.
Comments are closed.

Back to Top ↑