La FiM Vila-seca i el concurs musical Sona9 estableixen un acord de col·laboració

13 setembre, 2022

La programadora i gestora cultural Marta Mei s’incorpora com a assessora artística de la fira.

La FiM Vila-seca signa un acord de col·laboració amb Sona 9, el concurs per a grups novells més important dels Països Catalans, impulsat pel Grup Enderrock i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. La FiM Vila-seca programarà la proposta guanyadora del Premi Sona9 i la direcció artística de la FiM formarà part del jurat del concurs musical degà de Catalunya.

Sona 9 s’incorpora a la Xarxa d’Antenes de Talent de la FiM Vila-seca, que vertebrar les diferents iniciatives que donen suport a la creació emergent al territori. En formen part programes de suport a la creació, escoles superiors de música, centres de creació i residència artística, concursos de bandes o equipaments especialitzats d’arreu el territori català. També són antenes de talent de la FiM dispositius com les Cases de la Música, el Conservatori del Liceu, La Marfà, el Taller de Músics, Roca Umbert. Fàbrica de Creació o el Conservatori de Música de Vila-seca. Recentment s’han incorporat a xarxa la Fabra i Coats. Fàbrica de Creació de Barcelona, i també els concursos vinculats al festival Monocicle de Ribes.

La programadora i gestora cultural barcelonina Marta Mei és la nova assessora artística de la FiM Vila-seca. Col·laborarà amb Martí Marfà, director artístic, en la selecció musical de la 19a FiM Vila-seca.
Comments are closed.

Back to Top ↑