Notícies Foto: Sala HeliogàbalFoto: Sala Heliogàbal

La Fira de Segells Discogràfics de l’Heliogàbal a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona

19 abril, 2024

Serà dissabte, 11 de maig, amb més de 30 segells del sector.

Després d’una gran i exitosa convocatòria l’any passat, amb la fira celebrada a l’EART (Experimentem amb l’Art) al barri de Gràcia, convoquem a públic i sector de la música a una nova edició del que es consolida com una data clau en el calendari d’activitats organitzades per l’Heliogàbal.

La fira, amb entrada gratuïta, tindrà la presència del teixit que vertebra i cuida l’escena musical del territori. La jornada comptarà amb 18 concerts i sessions djs d’artistes que formen part d’alguns dels segells convidats. A més a més, també hi haurà un espai dedicat al talent autoeditat.

Noms punters de l’escena, noves propostes que surten de l’ou i artistes consolidades, configuren un cartell per a tots els gustos i públics. Un cartell paritari, amb una paleta sonora heterogènia que presidirà una jornada amb més de 8 hores ininterrompudes de música en directe.

Artistes com Ferran Palau, que presentarà el seu nou disc Plora Aquí (Hidden Track); el rabiós i potent directe dels emergents dani6ix & IZZKID o kuu (Luup Records), o la delicadesa amb la que Mar Pujol (NIU/Hidden Track) traça el seu imaginari costumista; el pop imaginatiu d’Al·lèrgiques al Pol·len (NIU/Montebello/Cycling records) o de Sexenni (delirics) o un duet inèdit de dos dels crooners més suggerents de l’escena indie actual Lecocq & The Bird Yellow (autoeditats) són alguns dels al·licients d’un dia on també hi haurà sessions de DJ de Suu + Ven’nus o Heliogàbal Djs entre d’altres.

A banda, la Fira de segells oferirà una oferta culinaria variada amb foodtrucks per a tots els gustos.
Comments are closed.

Back to Top ↑