La Fira Mediterrània de Manresa rebrà el Toni d’Honor 2022

14 gener, 2022

Serà per la tasca que el mercat manresà duu a terme en la preservació i exportació de la cultura popular de la mediterrània.

Els Tonis de Taradell atorgaran el Toni d’Honor 2022 a la Fira Mediterrània de Manresa, per la tasca que el mercat manresà duu a terme en la preservació i exportació de la cultura popular de la mediterrània, posant especial èmfasi en aspectes com l’associacionisme, entre d’altres. L’acte de lliurement del premi tindrà lloc demà dissabte 15 de gener, al Centre Cultural Costa i Font de Taradell, just abans de l’encesa de les Fogueres de Sant Antoni i el Tast del Porc, dues de les activitats incloses a la celebració de la Festa dels Tonis, que se celebra cada any al voltant del dia de Sant Antoni Abat (17 de gener).

El guardó del Toni d’Honor es va instaurar fa uns anys en el marc d’aquesta celebració com a reconeixement a persones, empreses, associacions o institucions que mitjançant el seu treball fan difusió dels elements socials i culturals catalans. En relació al premi atorgat a la Fira Mediterrània, la Comissió dels Tonis destaca que les entitats com la Fira “ens encoratgen a continuar als que ens dediquem a mantenir la cultura i les tradicions vives dels pobles”.
Comments are closed.

Back to Top ↑