La formació mallorquina Majava treu nou senzill

27 febrer, 2022

“Me trobaré” és el primer treball que publica la banda després d’una llarga aturada.

El nou senzill es va gravar durant el juny de 2021 a Barcelona, a Notokar Records, i és fruit del retrobament del grup després de l’aturada post-pandèmia. Majava torna doncs amb força i cruesa a l’escena musical balear amb nous components, nous sons i nou senzill.  

Actualment, la banda està formada per Jana Guiscafré (veu), Robert Vanrell (bateria), Lola Bortolotti (teclats), Joël Rodenas (baix) i Maria Lledrac (Direcció d’Art). 

La cançó parla dels punts i a part, de deixar enrere la toxicitat i l’ansietat per a poder renéixer. De marxar dels llocs que no ens deixen viure ni ser. Amb una línia de baix molt protagonista, Majava ens porta a un moment de reflexió que omple de força i et romp per dins a l’hora. 

Al 2019 la formació es va consolidar amb la gravació de l’EP “Dames de foc” (Tramuntana Estudis), un primer tast de les cançons escrites i composades per la veu del grup, Jana Guiscafré.

Majava transita entre la cançó d’autor i el pop d’arrel mallorquina. Amb les lletres i els poemes càlids, però cruus alhora, impregna d’una mirada poètica les coses més quotidianes. És un projecte que neix de la reflexió, i pretén aportar un punt de vista personal i sincer. Tot això es pot veure reflectit a “Me trobaré”. Escolta-la a la programació d’OnaCat.Ràdio.
Comments are closed.

Back to Top ↑