La “Fotosíntesi” de La Fúmiga

27 octubre, 2021

El nou disc surt el 5 de novembre. Mentrestant publiquen videoclip amb la cançó “Her”.

Després de l’èxit “Ja no fa mal”, La Fúmiga presenta “Her”, una cançó basada en la pel·lícula homònima de ciència ficció protagonitzada per Joaquin Phoenix. “Her” és el tercer i últim single d’avançament del seu pròxim disc que es dirà “Fotosíntesi”.

A “Her” La Fúmiga ha volgut despersonalitzar l’algoritme del qual s’enamora Joaquin Phoenix a la pel·lícula perquè en paraules de la banda “les persones anem aprenent unes de les altres, però no anem modificant la nostra conducta completament per agradar.” I és que en definitiva, Joaquin Phoenix de qui s’enamora és d’ell mateix a través d’una intel·ligència artificial que li dona tot allò que vol perquè està aprenent d’ell.

El videoclip dirigit per Iconic Creative Production i gravat al Centre Cultural del Carme de València narra la historia d’un noi que en acabar una relació de parella en comença una amb un software i viu coses tan irreals com un concert on el públic són tot hologrames i ell és l’única persona real.

La Fúmiga ha arriscat i buscat noves maneres de produir aquesta cançó. Amb la col·laboració del productor Mark Dasousa han integrat una de les senyes d’identitat del grup, la secció de vents, en una sonoritat més electrònica que filtra veus i s’embolcalla de sintetitzadors per apropar-se a l’indie pop.

Aquesta cançó de ritme frenètic i més propera a l’indie festivalero és la única que farà La Fúmiga d’amor romàntic i és la única que farà de ciència ficció. I és que l’amor romàntic és això, ciència ficció.
Comments are closed.

Back to Top ↑