Notícies Foto: Nerea CollFoto: Nerea Coll

La Fúmiga presenta “Finals”, segona i última part d’una història de dos capítols

19 juny, 2023

La cançó s’acompanya d’un videoclip firmat per ICONIC que està inspirat en l’aclamat capítol “Connection lost” de Modern Family.

La Fúmiga, un dels grups de referència del País Valencià, presenta aquest nou single carregat de significat i que inclou una història iniciada amb el single de “Principis”, publicat el passat mes d’abril. Aquesta nova cançó parla de finals, esperats o inesperats, des de la mateixa decisió o obligats per les circumstàncies, però finals, al cap i a la fi. És un punt i a part. Abandonar el lloc on un es troba i que no el fa sentir feliç.

“Finals” és una cançó pop que busca l’emoció més visceral i amb una lletra amb la qual (gairebé) tots i totes es poden sentir identificats, i que amb la percussió amb bombo a negres fa que les parts més emocionants de la cançó ho siguin encara més.

Produïda i composta a Atomic Studio d’Ondara per Mark Dasousa i mesclada per Genís Trani, aquesta nova cançó està cridada a conquerir als fans i a les ràdios musicals catalanes.

Com ells mateixos expliquen: “Què serà de nosaltres? És la pregunta que tots ens hemfet en algun moment de la nostra vida quan arriba el final d’una relació i et veus davantun precipici, preparant-te per la caiguda i els dies grisos s’acosten. Cap final és senzill, així que posem-nos-ho fàcil”.

Aquest estiu, La Fúmiga continua girant sense parar: Faran més d’una seixantena de concerts que passaran pels principals escenaris del País Valencià i Catalunya, i en festivals com el Canet Rock, l’Arenal Sound o l’Acampada Jove.
Comments are closed.

Back to Top ↑