Notícies Foto: BankrobberFoto: Bankrobber

La mallorquina Maria Jaume publica el seu tercer disc ‘Nostàlgia Airlines’

15 març, 2024

L’àlbum té les col·laboracions de Julieta, Pau Debon, Mar Grimalt i Renaldo & Clara.

Maria Jaume ha publicat el seu nou i tercer disc ‘Nostàlgia Airlines’ (Bankrobber), que ja està disponible a totes les plataformes digitals, i properament es podrà aconseguir en vinil i CD. Amb aquest tercer treball, la música de Maria Jaume s’endinsa en un territori pop cada vegada més electrònic. El segell ha destacat que és “un pas endavant que sorprendrà”. La mallorquina també acaba d’estrenar el videoclip de ‘Pura geografia’, el tema que obre el disc, que ja es pot veure a Youtube. L’àlbum té les col·laboracions de Julieta, Pau Debon, Mar Grimalt i Renaldo & Clara.

Bankrobber apunta que malenconia que ha presidit des de sempre l’univers de Maria Jaume segueix present i “es teixeix subtilment amb la ironia i la despreocupació, entre capes de ritmes electrònics i harmonies encisadores”. 

‘Nostàlgia Airlines’ també destaca per les col·laboracions d’artistes convidats com Julieta a ‘Trista a Miami’; Renaldo & Clara, a ‘Super mala pinta’; Mar Grimalt, a ‘Balada des Trast’, o Pau Debon, d’Antònia Font, a ‘Hoteles, sol y playa’, un viatge a la Mallorca dels 50 amb cita a Bonet de San Pedro inclosa.

El nou disc de Maria Jaume està enregistrat i produït per Lluís Cabot (Da Souza) amb la col·laboració de Pau Riutort, amb mescles de Joan Borràs (Oques Grasses) i masterització de Victor Garcia.

La gira de presentació arrenca oficialment el divendres 22 de març, a l’Auditori de Girona. Posteriorment arribarà el 10 d’abril a la sala Apolo de Barcelona, i passarà per festivals com Primavera Sound, Vida, Maig, Itaca o Mobofest, entre d’altres. La presentació a Mallorca serà el 20 d’abril al Teatre Principal d’Inca.

Text: Redacció/ACN
Comments are closed.

Back to Top ↑