Notícies Foto: Alba RedondoFoto: Alba Redondo

La menorquina Maria Florit debuta amb l’EP, “Manies que tenc”

25 novembre, 2022

Va visitar el programa “ActualiCAT” d’OnaCat.Ràdio el passat divendres, dia 18.

Maria Florit és una artista inquieta amb una llarga trajectòria a les sis cordes. Actualment viu a Menorca, l’illa que la va veure créixer. En els darrers cinc anys ha viscut a Barcelona i Londres, on ha format part, com a guitarrista solista, de diferents grups, on destaquen Sr. Canario, el side project del músic Dani Vega (Mishima) o la banda de directe de la valenciana Neus Ferri.

El passat mes de gener va enregistrar a Manresa la seva opera prima, amb la producció de Joana Pol (Donallop) i la mescla de Paco Loco al seus estudis d’El Puerto de Santa María. El resultat, un EP de quatre cançons inspirades, properes, mínimes, tan breus com addictives, d’una artista amb una veu i sensibilitat única, i que veuen la llum aquest 25 de novembre amb el títol Manies que tenc, la segona referència del segell discogràfic Plas Plas.

La cançó que dóna títol a l’EP, “Manies que tenc” és una perla pop/folk de dos minuts que ens transporta a Cala Pregonda; ha estat la millor manera d’acomiadar l’estiu; una mostra de la senzillesa de la vida illenca; una guitarra, el mar, l’arena i el vent. En la darrera edició de la Fira B! va oferir un showcase.

Joan Manuel Fernández la va entrevistar el passat dia 18 en el seu programa “ActualiCAT”. Aquí podeu recuperar l’entrevista:
Comments are closed.

Back to Top ↑