La música experimental, la ciència i l’art contemporani marquen la temporada de tardor a la Casa de Cultura de la Diputació de Girona

30 agost, 2022

El cicle “Els concerts dels divendres” s’exhibiran onze propostes musicals en l’àmbit de la música clàssica, el jazz, la música d’arrel i la cançó d’autor.

El 6 de setembre s’obrirà la programació amb l’exposició “La construcció d’un simulacre”, d’Adrià Gamero, un projecte seleccionat pel programa Exposicions Viatgeres organitzat per la Diputació de Girona. La mostra es podrà visitar fins al 8 d’octubre i s’han programat activitats paral·leles com ara el taller adreçat al públic familiar “Construïm un paisatge!” (22 de setembre), amb l’objectiu que els participants reflexionin sobre el territori i les imatges que el representen en l’obra artística de Gamero. Fins al 23 de setembre també es podran visitar les exposicions del Centre Internacional de Fotoperiodisme de Perpinyà: “Savieses de la humanitat”, d’Oliver Föllmi, i “A qui dius vell”, de David Burnett.

El cicle “Els concerts dels divendres” s’exhibiran onze propostes musicals en l’àmbit de la música clàssica, el jazz, la música d’arrel i la cançó d’autor. Hi participaran artistes de les comarques gironines com ara els garrotxins Dani López i Agnès Algueró i la pianista Lucia Fumero i la clarinetista Carola Ortiz, que presentaran els seus nous treballs. La temporada s’obrirà el divendres 7 d’octubre amb la formació de clarinets Quartet Banús.

El cicle de música experimental “El Generador”, organitzat per l’Ameba Associació Cultural, arriba a la quarta edició. Es tracta d’un cicle divulgatiu que tindrà lloc entre els mesos de setembre de 2022 i gener de 2023 a la Casa de Cultura i a la Cellera de Ter. En aquesta ocasió hi participaran Amsia, Mercè Capdevila, Eli Gras, Void i Ivan Telefunken.

Trobareu tota la programació a: http://www.casadecultura.cat
Comments are closed.

Back to Top ↑