La nova artista valenciana Kela allibera el seu primer avançament “T’estimava”

5 abril, 2022

La intèrpret posa en marxa un verkami per finançar el seu primer treball, “El mirall”.

La nova artista valenciana Kela s’estrena amb el senzill “T’estimava” dins d’una indústria que, realment, es coneix molt bé: “vaig començar fent covers, he fet veus a alguns grups i paralel·lament he anat mostrant les meues cançons en acústic”, enumera amb un somriure mentre confessa que el seu somni sempre havia estat treure un disc. I després de tant de temps, per fi dóna una passa endavant i ha posat en marxa un verkami amb recompenses per poder finançar el que serà el seu nou treball, “El mirall”.  

Pot ser per això quan se li pregunta per l’aventura que està a punt d’emprendre la defineix amb l’adjectiu “arriscat”. No només perquè Kela s’atreveix a encapçalar el seu nou projecte, si no perquè, literalment, ho ha deixat tot. Raquel Mengual és metgessa i després d’onze anys “pegant-li a la medicina”, comenta entre riures, li dóna una oportunitat a la música. 

“Sempre he dit que si no haguera sigut per la música, no haguera acabat la carrera”, admet Kela i ara, pot ser perquè s’ho deu a si mateixa, cantarà. Les seves lletres pertanyen a cançons que ha escrit durant els últims anys. “El mirall” amaga dins seva, doncs, els últims anys de vida de la nova artista valenciana Kela. “T’estimava” és el primer avançament d’un treball que dóna resposta a la necessitat vital de Raquel Mengual de fer música. 

Escolta “T’estimava” a OnaCat.Ràdio.
Comments are closed.

Back to Top ↑