Notícies Foto: Lluc TomasFoto: Lluc Tomas

La nova cançó d’El Diluvi ens convida a fer ‘El primer ball’ amb Els Catarres

28 juny, 2023

És l’arrencada del que serà el nou disc,que veurà la llum al setembre.

El Diluvi presenta “El primer ball”, una nova cançó que avança el seu nou treball de llarga durada, que veurà la llum al setembre de 2023. Per aquest nou llançament, El Diluvi han comptat amb la col.laboració del grup català Els Catarres per bastir una potent cançó pop rock que puja en intensitat i irromp com un crit de vida i hedonisme que convida a ballar i enlairar-se.

“El primer ball” parla de l’inici d’una nit de festa amb la persona estimada i de l’esclat de diversió i bogeria que desferma el primer ball, un èxtasi físic i químic que només busca gaudir el moment present i evadir-se.

“Per aquest senzill hem comptat amb una col.laboració molt esperada, per part nostra i per part del nostre públic, la d’Els Catarres. Fa molts anys que ens coneixem i la connexió amb el nostre productor, David Rosell, que ara és una part activa d’aquest grup, ho ha fet possible. Ho havíem de fer, pel fort lligam professional, i fins i tot familiar, que tenim amb Jan, Roser i Èric, i és una gran il.lusió haver-ho pogut fer”, expliquen El Diluvi sobre aquesta nova cançó.

Ha estat enregistrada als estudis Can Pardaler d’Artés, amb producció del seu incondicional David Rosell. Per aquest nou llançament, El Diluvi ha tornat a comptar amb el disseny gràfic d’Helga Ambak per la portada del senzill i la fotografia de Lluc Tomàs per les noves imatges del grup. El vídeo que acompanya a aquesta nova cançó i que s’estrena el diumenge 2 de juliol a xarxes socials, s’ha enregistrat al nou estudi de Pluto, un playground creatiu enmig de l’horta valenciana, ha anat a càrrec de la productora emergent de València Nyàs i ha comptat amb la participació dels actors novells Carles Puig i Luth Inat.
Comments are closed.

Back to Top ↑