Notícies Foto: La PegatinaFoto: La Pegatina

La Pegatina anuncia gira a Mèxic, a finals d’any

28 juliol, 2023

Després del seu disc “La meva gent” i l’èxit amb Marlena “Creiem”, versió catalana del “Believe”, que faria famós a la dècada dels 90, la cantant, Cher.

La Pegatina tornarà a Mèxic a finals d’any per celebrar els 20 anys del grup. I ja són 10 anys els que la banda porta visitant el país llatinoamericà que és, per descomptat, molt especial per a ells ja que han aconseguit forjar una gran relació tant amb el públic com amb les bandes i els artistes. Entre ells, Panteón Rococó, amb qui van col·laborar en el seu últim LP amb el tema ‘Corea del Sur’.

I la més recent, ‘A medio camino’, l’últim senzill de La Pegatina llançat el mes passat amb l’artista mexicana Marissa Mur, una de les revelacions més fresques del pop tropical i romàntic. La cançó va ser gravada precisament en la seva última visita a Ciutat de Mèxic el novembre passat.

Aquest nou senzill formarà part del proper EP de La Pegatina que es publicarà després de l’estiu, amb motiu del 20è aniversari de la banda que celebraran aquest 2023 amb tres concerts molt especials al Wizink Center de Madrid (1) i al Sant Jordi Club a Barcelona (2), a els que ara se sumen a més, els d’aquesta gira especial per Mèxic.
Comments are closed.

Back to Top ↑