Notícies Foto. Teatre MicaletFoto. Teatre Micalet

La Pepa porta al Teatre Micalet la presentació del seu nou disc, “III”

16 setembre, 2022

El concert serà el proper dia 25 a les 19 hores i comptarà amb les col·laboracions de Mireia Vives, Pep Gimeno ‘Botifarra’, Andreu Valor i Biano.

Pepa Cases, coneguda com La Pepa en la seva faceta musical, presenta el seu nou disc, “III” (Bureo Músiques, 2021) al Teatre Micalet de València el pròxim 25 de setembre. Acompanyada d’Hèctor Tirado i Dario Díaz, el concert començarà a les 19 h i comptarà amb la presència d’altres artistes com ara Mireia Vives, Pep Gimeno ‘Botifarra’, Andreu Valor i Biano.

Després del seu concert de presentació a l’Auditori de Castelló i de la gira que ha encetat per diferents pobles i festivals del País Valencià en format trio, La Pepa visita la capital del territori valencià per mostrar els seus nous temes, però acompanyada per segona vegada per aquestes i aquests reconeguts artistes. El nou disc de La Pepa és un disc amb cançons d’autora protagonitzades per l’amor, la lluita, la terra… El treball de l’artista està ja a la venda i amb l’adquisició de cada disc, 1 euro es destinarà a AACC Ayuda Callejeros, una protectora de gats al carrer. 

Així mateix, aquest nou projecte discogràfic en valencià de La Pepa neix després dels seus altres treballs musicals: “Mi otra yo” (Bureo Músiques, 2013) i “En mi idioma” (2008). 
Comments are closed.

Back to Top ↑