Notícies Foto: Jordi BenítezFoto: Jordi Benítez

“La pluja tropical” ens arriba de la mà dels Buhos

30 setembre, 2022

És el primer avançament del nou disc que veurà la llum a principis de 2023.

Els Buhos tornen a la primera línia de l’actualitat amb “La pluja tropical”, una cançó genuïna que conté tots els elements que no poden faltar a la seva música: pop amb reminiscències dels 80´s, mestissatge festiu, arranjaments electrònics i una tornada inapel·lable que com passa habitualment amb les seves obres, de seguida liderarà els charts de streamings, les views i els cartells dels principals escenaris del país.

La nova cançó parla d´un amor metafòric. Mitjançant comparacions meteorològiques, narra una història d´amor en estat pur. La cançó comença amb el que sembla una predicció del temps i a mesura que avança, deixa pas a un relat apassionat entre dues persones.

“La pluja tropical”, que a més a més és el primer avançament del que serà el cinquè disc d’estudi del grup de Calafell, ha estat composta i produïda durant el mes d’agost en plena gira de concerts d’estiu que els ha portat a visitar més de 60 poblacions on han estat caps de cartell dels principals festivals i festes majors de Catalunya Euskadi, Galicia i el País Valencià.
Comments are closed.

Back to Top ↑