Notícies Foto: Música GlobalFoto: Música Global

“La primavera”, cançó de l’Edu Esteve, la més radiada d’aquest novembre

28 novembre, 2022

Segons la llista dels 30 discs en català més radiats d’aquest mes de novembre, que acaba de publicar l’Associació de Productors, Editors Fonogràfics i Videogràfics Catalans (APECAT).

Edu Esteve després de ser un dels concursants més aclamats del talent show televisiu “Eufòria”, va presentar el seu primer senzill, carregat de personalitat i energia imparable. I ara, tot seguit, ha aconseguit que “La primavera” sigués la cançó més radiada d’aquest mes de novembre.

Perseguir somnis mai ha estat fàcil, i la lluita a contracorrent és evident. Afrontar reptes i tenir objectius és millor que quedar-se quiet. I així arrenca Esteve, deixant que l’aire s’emporti els mals, sense oblidar el camí trepitjat, encarant la vida amb positivitat i sense pressa. No sé on em trobarà la primavera, es converteix en un càntic per desafiar el destí i veure què li oferirà.

“La primavera” ha estat coescrit amb l’Adrià Salas de La Pegatina on la sonoritat s’encara a l’escena pop, tot matisat amb sons electrònics i que va destinat a la pista de ball, però que ens evoca el terreny western.
Comments are closed.

Back to Top ↑