Notícies Foto: Guspira RecordsFoto: Guspira Records

La rapera Aina Koda estrena el nou senzill, “Ixos”

19 gener, 2023

La valenciana és la guanyadora del Sona9.

Aina Koda és l’alter ego de la rapera Aina Nogueroles, projecte musical nascut al País Valencià i format per Adam González, el seu productor i Dj. Amb un fort estil contestatari i crític, combina les seves lletres protesta amb l’objectiu d’explicar el que passa al seu voltant amb un toc humorístic. És això el que caracteritza a Aina Koda, que ha guanyat el Premi Ovidi 2021 a Artista Revelació i el Premi TresDeu a Millor Llançament Musical, la revista musical del País Valencià. També ha sigut una de les guanyadores del Sona9 2022, el concurs musical pels nous grups de música catalana, quedant en tercera posició.

Aquest gener presenta “Ixos”, el primer senzill del seu pròxim treball. Una cançó que significa una carta de presentació per la jove Aina Koda que presenta un hip-hop ràpid, astut i amb una forta càrrega social i reivindicativa. Des de Polinyà de Xúquer (País Valencià), arriba una cançó sense pels a la llengua, amb versos afilats i directes; i amb un punt necessari d’ego trip amb una ferma defensa de valors feministes.

En aquesta cançó, la mescla i el màster van a càrrec del productor i Dj, Adam González. A més, afegeixen com element principal un baix pel músic Joel Mañez. “Ixos” és el primer tast del nou treball de la valenciana que sortirà aquest any i que marca el seu estil fresc i autèntic.
Comments are closed.

Back to Top ↑