Notícies Foto: Carolina AlabauFoto: Carolina Alabau

La rubinenca Carolina Alabau fa una versió de “Pare” de Joan Manuel Serrat

4 octubre, 2023

La cançó està inclosa en el seu nou disc, “Una frase imaginada”.

Carolina Alabau és una cantant, compositora i pianista, la veu de la qual l’ha portat a col·laborar amb grans artistes que van del jazz a la música d’arrel com Joan Albert Amargós, Las Migas, Carlos Núñez, Manu Guix i Joan Chamorro, posicionant-se així com una de les veus més prometedores en la península Ibèrica.

El seu nou treball el defineix ella mateixa: “Aquest àlbum, ‘Una Frase Imaginada’, el visualitzo com la visita a un museu d’art, on en lloc de quadres hi ha cançons amb lletra i música. Cada cançó, com cada pintura, et xiuxiueja un missatge, que cada persona rep de manera diferent i relaciona amb experiències personals diferents. He volgut aprofundir en la manera de transmetre, des de la intimitat, des de la fragilitat de les veritats que expliquen les lletres. Com en un museu, on hi ha silenci i s’hi respira l’energia de les emocions de les persones que interactuen amb les obres. He volgut transmetre aquesta mateixa sensació amb aquest disc, així com a l’art visual que acompanya l’àlbum, unint pintures amb fotografies. Durant trenta-cinc minuts, l’oient entra en un espai silenciós, íntim, on se’l convida a viatjar a records i vivències sense espai temporal. És el treball en què he posat més el focus en la interpretació musical de la veu, en quin tipus de so volia i quin ambient volia crear amb el meu instrument. Convido totes les persones que vulguin endinsar-se en la meva música a deixar-se portar i fer un viatge, observant tot allò que la ment i el cor els mostri en escoltar les cançons, a veure cap on els porta. “

“Una frase imaginada”, ha estat produït pel productor, guitarrista i mentor 10 vegades guardonat al Grammy, Javier Limón.

 
Comments are closed.

Back to Top ↑