Notícies Foto: BCoreFoto: BCore

La setena edició del Festival EnCanta arriba amb noves propostes d’autor

5 març, 2024

Joan Colomo, Guineu, Júlia Colom o la Ludwig Band, entre d’altres, sonaran a Roda de Ter entre el 8 i el 12 de maig.

Ja fa set anys que el Festival EnCanta va començar a posar la banda sonora a la primavera de Roda de Ter i, des d’aleshores,  no ha parat de créixer i de consolidar-se. Entre el 8 i el 12 de maig, diferents espais del municipi osonenc es convertiran en els escenaris d’un certamen que es vol convertir en una cita imprescindible per a cantautores i cantautors. 

Enguany, com sempre, hi haurà noms coneguts i d’altres que ben aviat sonaran arreu i que l’EnCanta presumeix de descobrir. Així doncs, al costat d’artistes consagrats com Joan Colomo, Guineu, la Ludwig Band, Anari, Júlia Colom i l’espectacle que reuneix Amorante amb els Sara Fontan, el festival programa d’altres que el públic està descobrint o que sonen més enllà de les fronteres de Catalunya. En aquest sentit, Colomet, Mar Grimalt, Àlex, Blat, Selma Bruna (component de Marala), Elle León, Isaac Ulam o River Omelet acabaran de vestir la programació de l’EnCanta 2024.

Com cada any, el festival aposta per acostar la música a tots els públics i és per això es mantenen els preus populars i s’inclou la novetat de la gratuïtat per als menors de dos anys. Dins de la programació oficial, també hi haurà dos concerts gratuïts, el d’Isaac Ulam, i el d’Elle Leon als Jardins de Can Planoles.

L’EnCanta, tot i ser un festival de petit format, va més enllà dels concerts com a tal i ofereix tot un seguit d’activitats paral·leles que inclouen diverses iniciatives. Una d’elles és “L’EnCanta a l’Escola”, amb un concert d’Àlex Blat per a cicle superior de primària i un altre de Colomet per a secundària. La Ludwig Band també se suma a aquesta proposta, fent que l’alumnat versioni un tema del grup i que el comparteixi amb la banda de l’Alt Empordà.

D’altra banda, el certamen proposa dos concerts gratuïts inaugurant el cicle DesEnCanta, amb Isaac Ulam i Elle Leon, en horari de vermut als Jardins de Can Planoles.

Finalment, unes setmanes abans del festival, hi haurà una festa per als espectadors habituals de l’EnCanta, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i dins el marc del projecte Escenari Secret, on el certamen de Roda de Ter on programarà dues propostes que no han sonat mai al festival sense que el públic conegui els noms dels artistes abans d’assistir al concert.
Comments are closed.

Back to Top ↑