Notícies Foto: SGAEFoto: SGAE

La SGAE i la patronal Cecot estableixen una aliança cultural i econòmica

26 juny, 2023

El conveni facilita l’ús públic de les obres dels socis i les sòcies de la SGAE.

La Societat General d’Autors i Editors (SGAE) i la patronal Cecot han signat un conveni que facilita l’ús públic de les obres dels socis i les sòcies de la SGAE, així com un amplíssim repertori internacional, entre les empreses integrades a la confederació empresarial multisectorial. 

Amb aquesta aliança cultural i econòmica, la SGAE ofereix les autoritzacions necessàries perquè els gremis i associacions empresarials adscrits a la Cecot utilitzin lícitament el repertori d’obres els drets d’autor de les quals administra la SGAE.  

El president de la patronal Cecot, Xavier Panés, i el director de la SGAE a Catalunya i Balears, Lluís Gómez, han mantingut una trobada aquest matí a l’oficina que la Cecot té al districte 22@ de Barcelona, per establir les futures línies d’actuació i col·laboració. A  l’acte també ha assistit  Jorge Arambilet, delegat territorial de la SGAE a Catalunya.

Gràcies a la signatura del conveni, les empreses associades a la Cecot poden beneficiar-se de bonificacions i deduccions en les llicències d’ús d’obres musicals i audiovisuals amb drets d’autor. La SGAE treballa per a que el sector cultural estigui protegit i els drets d’autor permeten als artistes viure de la seva obra creativa i continuar creant.

El conveni sectorial amb la patronal Cecot se suma als més de 200 acords signats amb diferents col·lectius d’usuaris del repertori de la SGAE de sectors ben diversos. 

La música té una funció fonamental en el negoci de restaurants, cafeteries, gimnasos, salons de bellesa, acadèmies de ball, supermercats, discoteques, bars i moltes més empreses i establiments. En tots ells la música és una eina útil, un valor afegit i un signe distintiu per a la seva activitat empresarial, la qual permet millorar les relacions amb els clients i generar millors ambients de treball. La SGAE col·labora amb els negocis en la creació de vincles emocionals vers els seus clients, a fi que es trobin a gust en els locals. 
Comments are closed.

Back to Top ↑