Notícies Foto: SGAEFoto: SGAE

La SGAE i l’AFATRAC col.laboren en activitats culturals i formatives per la inclusió social

25 juliol, 2023

Les accions són a càrrec d’autores i autors voluntaris de la SGAE.

La Societat General d’Autors i Editors (SGAE) i l’Associació de Familiars d’Afectats per Trastorns de Conducta (AFATRAC) han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de desenvolupar accions culturals i formatives amb voluntat d’inclusió social. Les activitats són en l’àmbit de la música, l’audiovisual i les arts escèniques i s’adrecen a persones amb trastorn de conducta, les seves famílies i els seus entorns per promoure’n la qualitat de vida. 

El tresorer de l’AFATRAC, Joan Maria Sala, i el director de la SGAE a Catalunya i Balears, Luis Gómez, han mantingut una reunió aquest matí per establir les futures línies d’actuació i col·laboració. La trobada ha tingut lloc a “Rescatem”, la botiga de segones oportunitats que, segons la pròpia AFATRAC, «amb una mirada terapèutica i integradora, rescata persones amb problemes de salut mental, rescatant, també, roba de segona mà, roba nova de restes de fàbrica i complements». Rescatem és al carrer del Rosselló, número 459, de Barcelona.  

Per aconseguir un major grau d’eficiència i d’eficàcia en les accions, la SGAE, mitjançant la Fundació SGAE, compta amb la participació de socis i sòcies de la Societat inscrites en el programa de voluntariat de l’Àrea Social i Assistencial. Les associades i associats duran a terme sessions formatives i altres activitats relacionades amb les arts que gestiona la SGAE. 
Comments are closed.

Back to Top ↑