La sisena edició de l’emac.2021 es posposa a juny a causa de la pandèmia

3 febrer, 2021

Desplaça la seva celebració a mitjans de juny, entre el 11 i el 13. Se celebra a Borriana (Plana Baixa) i actuaran entre d’altres, Aina Palmer i Maria Jaume.

El cartell musical es manté al complet per a juny, amb una aposta avantguardista, jove i coral. La xilena Soledad Vélez, la mallorquina Maria Jaume, la catalana Rigoberta Bandini, i la tornada de el grup andalús Califato ¾, són els plats forts de la sisena edició, juntament amb l’aposta de veus locals.

Emac.2021, manté el seu cartell coral i d’alta intensitat artística, en el qual podem trobar nous valors i alguns vells coneguts per al públic de l’esdeveniment borrianenc. Als caps de cartell, se sumen TMATNB, VVV (Trippin’you), Menta, Donallop, Laura Esparza i Carlos Esteve, Semana Santa, o Capricornio Uno. Un cartell que torna a apostar per l’avantguarda, com ha estat ja costum en el EMAC, i també amb formacions locals com Aina Palmer, Tatiana Javaloyes o el suís.

A més de la part musical, emac.2021 contindrà la part plàstica, comptant amb 15 propostes de joves artistes locals i d’altres ciutats del territori valencià.
Comments are closed.

Back to Top ↑