La sisena edició de “Notes al Parc” torna a portar la música en viu als barris de Girona

14 juny, 2022

El cicle, que es realitzarà entre el 6 de juliol i el 24 d’agost, esdevé un altaveu de la creació musical actual a les comarques gironines.

El cicle de concerts “Notes al Parc”, que cada estiu omple de música la ciutat de Girona, celebra enguany la sisena edició, que tindrà lloc del 6 de juliol al 24 d’agost amb una dotzena de propostes gratuïtes. Es tracta d’una iniciativa de l’Ajuntament de Girona (La Marfà – Centre de Creació Musical) i l’Auditori de Girona que vol fomentar la cultura de proximitat i apropar nous públics a la música, amb formacions com Mazoni, Manel Fortià, Girona Jazz Project Big Band, Momi Maiga, Trio Rodin i Antoni Chen Guang, entre d’altres.

El vicealcalde i regidor de Cultura, Quim Ayats; el vicepresident i diputat de Cultura de la Diputació de Girona, Albert Piñeira; la tècnica de música de l’Auditori de Girona, Cristina Torres, i el tècnic de música de La Marfà – Centre de Creació Musical, Dani Ortiz, han presentat aquest matí la programació de la sisena edició del cicle de concerts “Notes al Parc”.

“Estem molt contents de presentar la programació de la sisena edició de ‘Notes al Parc’, que aconsegueix que Girona no deixi de bategar amb la cultura durant els mesos d’estiu. Des de l’Ajuntament ens hem arremangat i ens arremanguem per la cultura, perquè considerem que és un element central del nostre estil i qualitat de vida, i ens esforcem per fer-la arribar a tothom i a tot arreu, descentralitzant-la i portant-la als barris”, ha destacat el vicealcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats.
Comments are closed.

Back to Top ↑