Notícies Foto: Cris RomagosaFoto: Cris Romagosa

La violinista i compositora Coloma Bertran ens presenta, “Desert”, el seu darrer avançament abans de la sortida del nou disc

8 gener, 2024

El seu tercer treball, “Ànima-l”, sortirà el divendres, dia 19, d’aquest mes de gener.

“Ànima-l” és un EP amb quatre peces originals que formen part del seu nou espectacle en format solo, on desgrana emocions pures i posa en valor el plaer de fer música i la seva capacitat per acompanyar els diferents processos de vida. 

El disc representa una petita mostra del nou espectacle que només es podrà viure sencer en directe i que vibra amb totes les influències que han anat forjant la seva ànima musical, combinant com pocs la disciplina clàssica, la solidesa de les músiques d’arrel i l’audàcia de l’avantguarda. Coloma Bertran fa una clara aposta per una sonoritat híbrida, sense barreres de gènere ni d’època, on hi conflueixen elements com el violí amplificat i processat amb pedals de loops i efectes, un sintetitzador i l’experimentació amb harmonies vocals.

Coloma Bertran ens convida a viatjar pel seu particular univers, a través de la seva música. El directe compta amb una posada en escena singular, molt cuidada i dirigida per Montse Rodríguez.

L’avançament “Desert” ja el podeu escoltar a OnaCat.Ràdio i, molt aviat Coloma Bertran presentarà el nou EP en el programa “ActualiCAT” de la nostra emissora.
Comments are closed.

Back to Top ↑