Landry i el concepte de “Famílies”

29 gener, 2021

“Famílies” és l’avançament del que serà el seu proper disc amb el títol “Atreveix-te” i que es publicarà el pròxim 12 de març.

Landry pretén tancar l’etapa anterior com a Landry el Rumbero i començar-ne una de nova. Això no vol dir que s’apagui el ventilador de la rumba catalana, sinó que s’ha transformat per enriquir diversos gèneres musicals. És una aposta per deixar fluir la música com a vehicle i centrar-se en el missatge.

Amb un so divers, sentit de l’humor per tots els públics i certa irreverència, Landry ens anima a qüestionar conceptes com les famílies, el menjar o els rumors, però sobretot ens convida amb lletres divertides i originals a atrevir-nos a pensar.

“Atreveix-te” (RGB Suports 2021), que es publicarà el pròxim 12 de març, observa la convivència des de molts prismes diferents, lluny dels tòpics. Landry, amb les seves lletres, crea paisatges que, com decorats d’un teatre sonor, allotgen conceptes com la diversitat familiar, els prejudicis, els hàbits o la convivència amb els pensaments propis i aliens.

El primer senzill, “Famílies” (RGB Suports 2021) que ja sona a OnaCat.Ràdio, relata les múltiples realitats de les famílies i reflexiona sobre el seu concepte. Una persona sola pot ser família? I una sense pares o mares? I amb dues mares o dos pares? L’única fermesa en aquestes reflexions és que hi ha tantes opcions com colors que pinten casa nostra tal com es mostra al videoclip.
Comments are closed.

Back to Top ↑