L’ARC denuncia la falta d’empatia i interlocució amb la indústria musical del directe

6 juliol, 2021

Han conegut les noves mesures de restriccions a través dels mitjans de comunicació.

Aquest és el comunicat que ens ha fet arribar l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC):

“Avui al matí, ARC ha tingut una reunió amb el Departament de Salut, el Departament de Cultura i el Departament d’Interior. Cap dels responsables d’aquests departaments han volgut avançar el contingut de la roda de premsa duta a terme aquest migdia. S’ha traslladat que el sector no es preocupés, ja que a l’hora de prendre les noves mesures i els nous protocols s’ha tingut en compte les seves peticions i consells.

La sensació d’engany i de sorpresa ha estat majúscula quan s’ha anunciat que la nova restricció obliga que es realitzin tests d’antígens a esdeveniments de més de 500 espectadors. Una mesura que ara mateix no només no té una fàcil aplicació, ja que només la poden dur a terme sanitaris, sinó que té un cost elevat que ni els festivals ni les festes majors hi podran fer front. Tot aquest despropòsit acabarà amb el més que probable allau d’anul·lacions d’actes culturals els pròxims dies.

ARC considera un greuge greu que es tingui tan poc en compte a un sector que ha estat exemple d’aplicació de mesures de seguretat, sobretot en un moment on la majoria de festivals com Festival de Pedralbes, Portaferrada, Cap Roig o Sons del Món, entre d’altres, i festes majors d’arreu del país ja estan programades seguint escrupolosament el protocol publicat el 24 de maig per la mateixa Generalitat de Catalunya, que s’ha demostrat que funciona.

Demanem una revisió d’aquestes noves mesures de manera immediata, ja que torna a estar en joc la supervivència del sector”.
Comments are closed.

Back to Top ↑