Notícies Foto: Miguel MartínezFoto: Miguel Martínez

L’artista barcelonina Laura Elle presenta,”Com seria jo”

20 gener, 2023

És el segon avançament de l’EP que es publicarà el 24 de febrer i que porta el mateix títol.

Amb “Com seria jo”, Laura Elle destapa la seva part més fràgil i personal i planteja una conversa amb les pors que guien les seves decisions; un diàleg amb les realitats paral·leles que podrien existir si no arrosseguéssim tantes cadenes. Qui seríem sense els dimonis que ens acompanyen? I què passaria si decidíssim fer-nos-en amics?

Formada en Psicologia a la Universitat de Barcelona, Cant Jazz al Taller de Músics i Musicoteràpia a l’ESMUC, Laura Lloreta (Laura Elle) destaca la importància de les WTF Jam Sessions al Jamboree conduïdes per Aurelio Santos com a punt d’inflexió en la seva carrera musical l’any 2012. És arrel de la fusió de gèneres i l’espai per a la improvisació d’aquestes jams que la Laura comença a eixamplar el seu cosmos musical i destapar-se com a artista.

Amb aquest primer EP, una obra que posa de manifest l’intimisme i la intensitat que la defineixen, Laura Elle retorna a l’univers musical català presentant les seves vivències amb el dol, l’expressió de gènere, la gordofòbia i la salut mental com a protagonistes.
Comments are closed.

Back to Top ↑