L’Associació de Sales de Concerts de Catalunya i el Departament de Cultura impulsen una segona edició de Sala CAT

23 febrer, 2021

Després de l’èxit de la primera edició que va tenir lloc durant el mes de desembre de 2020 amb més de 100 concerts a prop de 40 sales de tot Catalunya, l’ASACC i l’ICEC impulsen aquesta segona edició.

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC) impulsen una segona edició del projecte Sala CAT amb l’objectiu principal de reactivar el circuit de concerts a sales privades i donar suport i generar activitat entre els agents de la cadena de la música en directe que s’han vist afectats per la crisi de la pandèmia #Covid19. 
 
Sala CAT, tindrà lloc a diferents sales de concerts del territori durant els mesos d’abril, maig i juny amb l’objectiu de tornar l’activitat a aquests espais de cultura que porten pràcticament sense activitat des del passat mes de març de 2020. A més, aquesta segona edició s’obre a totes les sales de concerts catalanes que vulguin participar.

El projecte també aporta continuïtat per a la visibilització i suport a les sales de concerts del país, que la gran majoria només veu la possibilitat d’obrir les seves portes amb projectes com aquest o similars i no amb programació pròpia per a la dificultat i gran inversió de personal i despeses generals que suposa. Prova d’això és que de les prop de 40 sales d’arreu de Catalunya que van obrir pels concerts de la primera temporada, només 5 han continuat amb una mínima programació durant gener i febrer. De moment, hi ha la confirmació que més de 40 sales de l’ASACC volen participar en la segona edició de Sala CAT.

Gràcies al projecte també es reactiven altres agents fonamentals per a la música en directe com són els artistes, el personal tècnic i auxiliar, els mànagers, les empreses de so i llums, els programadors, fotògrafs, periodistes i tots els professionals que intervenen en un concert.
Comments are closed.

Back to Top ↑