L’Auditori de Girona obre la nova temporada amb el concert de final de gira d’Els Amics de les Arts

18 gener, 2022

Des d’aquest mes de gener fins al juny, l’Auditori de Girona comptarà amb 24 propostes d’estils diversos.

L’Auditori de Girona enceta la nova temporada aquest cap de setmana, amb el concert de final de gira d’Els Amics de les Arts (dissabte 22 de gener) i amb la presentació en primícia a les comarques gironines del nou disc de Pol Batlle amb Rita Payés (diumenge 23 de gener).

Des d’aquest mes de gener fins al juny, l’Auditori de Girona comptarà amb 24 propostes d’estils diversos: 13 de músiques modernes, 8 de clàssica i 3 familiars. Connectat al territori i el seu teixit creatiu, l’Auditori ofereix una programació on conviuen les aliances i el compromís per la creació propera amb la presència d’artistes de referència estatal i internacional.

Obrirà la temporada el concert de final de gira d’Els Amics de les Arts, que oferiran una actuació especial per acomiadar “El senyal que esperaves” (dissabte 22 de gener a les 21 h, Sala Montsalvatge). Amb més de quinze anys de trajectòria i un posicionament únic en l’escena catalana, la formació va publicar el seu últim treball en plena pandèmia. Després de gairebé dos anys de gira i de rebre el premi Enderrock 2020 al Millor disc de pop, s’aparten temporalment de la primera línia per preparar un nou àlbum. I ho faran amb un concert con conviuran alguns dels seus nous temes amb altres ja clàssics, com “Jean Luc”, “4-3-3” o “Louisiana o els camps de cotó”.
Comments are closed.

Back to Top ↑