Notícies Foto: Helena RoigFoto: Helena Roig

Lecocq publica el seu segon avançament, “Sépia”

26 gener, 2024

L’asrtista empordanès debutarà, molt aviat, amb el seu primer disc “”Sous la glace/Sota el gel” on barreja català i francès.

Lecocq -alter ego d’Enric Mont Lecocq, qui va ser líder del grup de rock Medusa Box- publica el seu segon senzill, “Sépia”, que dona més pistes sobre les sonoritats que es podran escoltar al seu primer treball “Sous la glace/Sota el gel”.

Després de presentar-se al món amb la cançó en francès “Jeux de mains”, ara ens mostra la seva vessant en català. I és que Lecocq és un projecte d’indie pop en català i en francès, les dues llengües maternes de l’artista empordanès.

L’àlbum és una espècie de trencaclosques on l’artista es pregunta quines són les peces que conformen la seva identitat. A “Sépia”, Lecocq s’endinsa i es perd en el mar de la pubertat i busca resposta en la comparació amb les sèpies, animals molt espantadissos, “de memòria fràgil i de cor fort”. Produïda a cardamomo studios per Emili Bosch, que també ha gravat teclats, a la cançó hi participen Malcus Codolà (b1n0, Núria Graham) a la bateria i Jordi Bosch al baix.

La presentació de Lecocq en directe tindrà lloc el 17 d’abril a la sala Heliogàbal de Barcelona.
Comments are closed.

Back to Top ↑