Notícies Foto: OnaCat.RàdioFoto: OnaCat.Ràdio

L’Elèctrica Dharma anuncia els primers artistes que els acompanyaran al concert del Palau Sant Jordi

22 novembre, 2022

Albert Pla, Balkan Paradise Orchestra, Celtas Cortos, Els Catarres, Gemma Humet, Maria del Mar Bonet, Quimi Portet i The Tyets.

La Companyia Elèctrica Dharma l’està tornant a armar per celebrar una efemèride tan destacada com són els 50 anys de trajectòria en actiu als escenaris. Tal i com van fer pels seus 20 anys, La Dharma torna al Palau Sant Jordi acompanyats de destacats artistes que col·laboraran amb ells per oferir un espectacle únic i molt especial.

Aquests són només alguns del noms que el pròxim 22 d’abril pujaran junts a l’escenari del Palau Sant Jordi, però se n’afegiran més fins a completar un cartell representatiu de les 5 dècades que compleix la banda. Des d’artistes coetanis als seus inicis com Maria del Mar Bonet fins als contemporanis The Tyets, sumant noms amb qui han compartit èpoques, projecció i espais on L’Elèctrica Dharma ha deixat petjada com Quimi Portet, Celtas Cortos, Albert Pla, Els Catarres, Gemma Humet o Balkan Paradise Orchestra.

No hi faltarà la participació destacada de cultura popular amb qui la banda ha tingut sempre una gran simbiosi a través de la música. 
Comments are closed.

Back to Top ↑