L’energia tropical de Guillem Roma

23 març, 2021

En el seu darrer disc “Kiribati” es nota la influència dels anys en què va viure a Mèxic i a Cuba.

Una explosió d’energia tropical carregada de sensibilitat, missatge i originalitat, així és el nou disc de Guillem Roma. Noves cançons amb col·laboracions com la de Sílvia Pérez Cruz o els mexicans Daniel, me estás matando, que eleven el salt artístic de l’artista a un nou univers d’alt voltatge.

Kiribati és un arxipèlag d’illes del pacífic, un paradís al mig del no res i el primer país que quedarà submergit sota el mar pel canvi climàtic. Un fil conductor que uneix 11 cançons desprenent força vitalista, bellesa i amor per recordar-nos que necessitem un canvi si estimem el món que ens dona vida. El disc reafirma la voluntat de reforçar aquesta música compromesa, poètica i fresca que sempre ha caracteritzat les cançons de Guillem Roma.

Guillem Roma fa una aposta per una renovació del seu so amb una sonoritat moderna i original que acompanya i emmarca les noves cançons en un concepte acústic potent i amb gran personalitat gràcies a un equip de músics de luxe i el treball conjunt amb Panxii Badii en la producció (Ferran Palau, Nuria Graham, Anna Ferrer). 
Comments are closed.

Back to Top ↑