Les “Batalles i cançons” més memorables de La Gossa Sorda

29 gener, 2021

El doble CD recopila 20 cançons de la formació amb nova masterització.

La Gossa Sorda, avui en dia i després de la seva dissolució, ja es pot certificar com un grup de música que forma part de la memòria de tot un poble. Han arribat a ser part essencial d’un paisatge cultural dins del qual les seves cançons, sense dubte, continuen ressonant amb força, més vives que mai; música i històries que formaran part de la cultura popular per sempre.

Fa vint anys des de la publicació del seu primer treball discogràfic en forma de maqueta i, commemorant aquesta data tan especial, que va suposar el començament d’una de les bandes més estimades, celebrem el seu gran llegat amb un disc doble que compila algunes de les seves batalles i cançons més memorables. Una vintena de cançons, especialment triades pels components del grup, perquè les noves generacions i els seguidors de sempre puguen continuar cantant i sentint les emocions i les realitats que ens transmeten els temes de La Gossa Sorda.

Aquestes vint cançons han sigut de masteritzades de nou sobre la mescla original per Enrique Soriano, de Crossfade Mastering. A l’interior del disc es pot trobar, a més, una il·lustració molt especial, realitzada pel membre del grup Àlex Seguí.

“Batalles i Cançons” és un treball recopilatori en format de doble CD que forja una llegenda, la qual mai pararà de sonar a les ments de tota una societat.
Comments are closed.

Back to Top ↑