Les entrades pel concert de Lluís Llach ja es poden comprar sense restriccions

29 novembre, 2021

El cantautor actuarà el 18 de desembre al Palau Sant Jordi de Barcelona, amb catorze artistes més, per donar un impuls al Debat Constituent.

S’ha obert la venda sense restriccions de les entrades pel concert de Lluís Llach al Palau Sant Jordi el 18 de desembre a les 20.30h. Les entrades es poden comprar a la taquilla virtual del web www.debatconstituent.cat.

En el concert, Llach comptarà amb les col·laboracions d’Els Catarres, Joan Dausà, Gemma Humet, Suu, Natxo Tarrés, Joan Reig, Montse Castellà, Ju, el Mag Lari, i Marta Carrasco, acompanyats pels músics Dani Forcada, Jordi Armengol i Marc Prat, sota la direcció musical de Carles Cases, i la direcció i escenografia de Lluís Danés. El concert s’ha organitzat amb la voluntat de donar un impuls al Debat Constituent en la fase participativa.

L’organització ha posat a la venda 16.000 entrades, més del 25% de les quals s’han venut en la fase inicial, per a persones registrades per participar al qüestionari del Debat Constituent.

El Debat Constituent va néixer l’any 2018 amb la voluntat d’iniciar un procés de participació ciutadana obert, transversal i plural que permeti donar respostes als reptes de futur del país i superar l’actual marc autonòmic, a partir d’un debat nacional, on és la ciutadania organitzada qui lidera i impulsa el futur de Catalunya.
Comments are closed.

Back to Top ↑