“Les nits d’Acústica” se celebrarà del 26 al 29 d’agost a Figueres

22 juny, 2021

Com a novetat, s’ha obert una nova convocatòria perquè grups de música emergents de Figueres puguin participar al festival.

“Les Nits d’Acústica”, la versió adaptada a les restriccions del Covid del clàssic i popular Festival Acústica de Figueres se celebrarà del 26 al 29 d’agost. L’organització està treballant perquè la setmana del 12 de juliol es pugui anunciar la programació artística i totes les novetats de “Les Nits d’Acústica”, la versió adaptada a la pandèmia. La seva voluntat és fer un festival el menys restrictiu possible, tot i les continues modificacions dels protocols per part del Govern de la Generalitat a l’hora de dur a terme música en directe.

Com a novetat, fins el 5 de juliol, s’obre una convocatòria al web del festival perquè els grups emergents de la ciutat de Figueres puguin participar a l’esdeveniment.

En paral.lel, s’obre la convocatòria del Got Solidari, una iniciativa social del festival que ja celebra la seva primera dècada i que es basa en la donació a una entitat social de la ciutat de Figueres de part de la recaptació de la venda del got del festival. Durant aquest anys s’han fet donatius a entitats com AECC, Grup Iris, Asif, Caritas Figueres o la Fundació Salut Emprodà, entre d’altres. Aquesta iniciativa està apadrinada per Gran Jonquera Outlet & Shopping. Els projectes de les entitats socials es poden presentar fins el 5 de juliol. Tota la informació es troba al web del festival.
Comments are closed.

Back to Top ↑