Notícies Foto: Pablo de Haro OrtegaFoto: Pablo de Haro Ortega

Les valencianes Maluks presenten el seu segon àlbum, “Cor i foc”, a OnaCat.Ràdio

16 maig, 2023

Coincidint amb la seva data de sortida visitaran el programa “ActualiCAT” aquest divendres, dia 19, a les 9h (repetició a les 13h i a les 19h).

Després d’irrompre al panorama de músiques urbanes i de ball del país el 2021 amb el seu debut ‘Som i vibrem’, el jove combo valencià format per Marina Bolea (veu), Laura Honrubia (veu) i Marial Deltell (dj) presenta aquest 2023 el seu segon llarga durada titulat “Cor i foc”.

Cuinades a foc lent amb la producció de Genís Trani i Jota Terranegra, l’ara trio fa una passa endavant en la seva carrera amb una nova col·lecció de cançons que mantenen intactes la frescor del projecte i la seva voluntat inicial: fer ballar al personal amb un repertori que no deixa ningú indiferent, que apunta cap a l’empoderament de les dones en el món de la música i interpel·la la seva generació amb els afers importants del jovent del moment i que defugig l’oportunitat de passar comptes amb les injustícies del món que vivim.

Musicalment Maluks ens proposen a “Cor i foc” un viatge per l’actualitat dels ritmes urbans, sense oblidar la seva necessitat de ballar i fer ballar, amb patrons rítmics que van del dancehall al reggae passant per ritmes llatins i fins i tot apunts de música electrònica i techno. El trio valencià es mou com peix a l’aigua a l’hora d’incorporar tot aquest estol d’estils a la seva particular batedora per parir, finalment, cançons rodones amb tornades enganxifoses i corejables. Com el seu títol indica, la nova col·lecció de cançons apunten a parts iguals als sentiments i a la canya. La música valenciana bull i és ben viva, “Cor i foc” n’és una nova i excel·lent mostra.

Les tindrem al programa “ActualiCAT” d’OnaCat.Ràdio aquest proper divendres, el mateix dia que surt aquest nou disc. No t’ho pots perdre.

 
Comments are closed.

Back to Top ↑