Notícies Foto: Samfaina de ColorsFoto: Samfaina de Colors

L’espectacle “Sense lluna” de Samfaina de Colors a Barcelona

29 març, 2024

Els dies 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13 i 14 d’abril al SAT! Sant Andreu Teatre.

Tot just ara fa un any i mig que es va estrenar “Sense lluna” amb molt bona acollida tant per part dels professionals del sector com del públic en general.

“Sense lluna” és Un espectacle musical i poètic per endinsar-nos en la bellesa i la màgia de la nit. Una reflexió sobre l’harmonia i l’equilibri universal a través de la música. Les fases lunars representen al·legòricament el cicle de la vida.

Aquest espectacle és la proposta més trencadora dels 35 anys de trajectòria de Samfaina de Colors tan pel contingut com pel procés de creació. “Sense lluna” és una ruptura amb l’establert, de no conformar-se amb seguir en la zona de confort i les ganes d’explorar noves dramatúrgies no experimentades en els 35 anys de trajectòria.

“Sense lluna” parteix d’una vivència personal de la directora artística on la situació es reconverteix en fortalesa per a explicar que la foscor pot tenir bellesa i que a la nit cohabiten elements meravellosos. Jocs de llums i ombres per a transmetre la màgia de la nit i les evolucions personals, mantenint la lluna com a referent, com a centre de tot i al·legoria de la fermesa d’un mateix davant situacions adverses.

L’espectacle ha rebut dos premis, Premi FETEN 2023 a Millor Música Original i Premi 6a Edició Festival Territorio Violeta – Mostra d’Igualada. També ha rebut el reconeixement de Redescena per la comissió de música al Quadern núm.29.
Comments are closed.

Back to Top ↑