L’Hostal Càntut del 7 al 16 de juliol

1 juliol, 2021

Germà Negre, El Pony Pisador, Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, Les Anxovetes i un sopar de cantadors i cantadores amb Gemma Pla.

Aquest juliol torna l’Hostal Càntut, una proposta del projecte Càntut. Cançons de tradició oral que vol recuperar la vella pràctica de cantar en comunitat en hostals i tavernes. El 7, 8 , 9, 14, 15 i 16 de juliol, al Restaurant Can Selvatà de Cornellà del Terri, tindran lloc els sopars per cantar, amb Germà Negre, El Pony Pisador, Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, Les Anxovetes, i un Sopar de cantadors i cantadores dinamitzat per Gemma Pla. Les entrades es posaran a la venda aquest dimecres 30 de juny a les 15 h a www.cantut.cat.

Després d’una primera edició amb una gran acollida per part dels participants, els sopars per cantar tornen aquest juliol a la terrassa del Restaurant Can Selvatà de Cornellà del Terri per explorar el repertori de cançons satíriques, polítiques, obscenes i provocatives que es troben en el cançoner allotjat a www.cantut.cat. Una ocasió per recuperar la vella pràctica de cantar en comunitat en hostals i tavernes, en una època en què, a poc a poc, s’ha anat arraconant el fet de cantar del nostre dia a dia i totes aquelles cançons que l’acompanyaven, i ens hem tornat consumidors passius de música, només escoltant els qui es dediquen a cantar. Des del projecte Càntut es vol reinterpretar aquella vella pràctica, recollint el millor del passat i actualitzant-lo al segle XXI. Un sopar per cantar, amb artistes que no ofereixen el seu format habitual de concert, sinó peces populars i tradicionals combinades amb el seu propi repertori en format acústic.
Comments are closed.

Back to Top ↑