Notícies Foto: Hostal CàntutFoto: Hostal Càntut

L’Hostal Càntut presenta tota la programació de la 3a edició

12 maig, 2022

Comptarà amb les actuacions de Germà Negre, Pep Gimeno Botifarra, Lo Barber i Carles Belda, Betzuca i un Sopar de cantadors i cantadores dinamitzat per Gemma Pla.

El tret de sortida d’aquesta tercera edició l’Hostal Càntut anirà a carrec de Lo Barber i Carles Belda (dimecres 6 de juliol), un duet excepcional creat especialment per aquesta ocasió. Conegut com Lo Barber, Àngel Maresca és un referent de la música popular algueresa i catalana que s’ha fet un nom gràcies a la seva particular afició de cantar mentre talla cabells a la seva barberia situada al centre històric de l’Alguer (Sardenya). Acompanyat de l’acordionista i glosador català Carles Belda, els dos músics compartiran una nit en què repassaran el repertori de taverna, amb garrotins i cançons d’un costat i altre del Mediterrani.

Resident i coorganitzador de l’Hostal Càntut, el grup banyolí Germà Negre torna a Cornellà del Terri per tercer any consecutiu. Després de la presentació dels seus dos darrers senzills, les cançons de taverna Les rondes del vi i Filomena (Microscopi, 2022), la formació celebra deu anys d’història i fa parada al Restaurant de Can Selvatà amb la seva reivindicació festiva del repertori tradicional (dijous 7 i dijous 14 de juliol).

Un any més, els millors cantadors del territori es reuniran alSopar de cantadors i cantadores(divendres 8 de juliol) per reviure l’essència de les trobades en hostals i tavernes, i compartir el repertori tal i com es feia abans: sense vergonya i amb molta diversió. La proposta estarà dinamitzada per la professora i cantant Gemma Pla, membre fundadora del grup de polifonies vocals De Calaix.
Comments are closed.

Back to Top ↑