Notícies Foto: Pau GrieraFoto: Pau Griera

Lildami col.labora amb Xavibo i Sr. Chen a “Mediterrani”

14 gener, 2022

La cançó és un avançament del que serà el seu nou EP, “Cal Damià”.

Lildami, l’artista urbà català de referència, publica una nova cançó del que serà el seu nou EP, “Cal Damià”. El nou avançament es titula “Mediterrani” i és un viatge als origens on barreja el català i el castellà. A nivell de beat, que firma Sr. Chen, la cançó recorda clàssics de pop-rock dels anys seixanta i té una atmosfera molt pop. Lildami col.labora també amb el raper mallorquí Xavibo, un dels màxims referents de la rica escena urbana balear, que li aporta la introspecció i la nostàlgia que tant caracteritza les seves lletres.

El videoclip ha estat dirigit una vegada més per Pau Griera, fotògraf i realitzador habitual del raper de Terrassa. La historia del clip, rodat a Montserrat, és una representació sintetitzada d’una vida: un viatge on, pel camí, trobem diferents persones amb qui compartir el nostre temps.

“Mediterrani” és la tercera cançó que Lildami presenta del seu nou EP “Cal Damià”, després de la introspectiva “Tinc poc temps” i “Si vols”, on hi col·laboren els barcelonins Kickbombo i els bascos Huntza.
Comments are closed.

Back to Top ↑