Lildami publica el seu nou disc i el divendres 5 de febrer, el presentarà a OnaCat.Ràdio

27 gener, 2021

El seu segon treball “Viatge en espiral” surt aquest divendres i compta amb les col.laboracions de La Casa Azul i Albert Pla, entre d’altres.

El raper de Terrassa, que lidera l’escena de la música urbana catalana, va sorprendre tothom fa unes setmanes amb una havanera LGTBI cantada amb el grup Arjau i la plana major de l’urban català.

Dos anys més tard del seu primer disc, presenta el seu segon llarga durada, “Viatge en espiral”. Un disc conceptual sobre la vida entesa des d’una visió tridimensional. “Si veus la vida com un cercle infinit que sempre et retorna al mateix punt, canvia el punt de vista: Si la mires en 3D veuràs que aquest cercle és en realitat un espiral, que gairebé mai et retorna al punt de partida, encara que ho sembli”. Al cap i a la fi, Dami ens presenta un disc sobre la vida, l’amor i el desamor. Un concepte ben contraposat al treball anterior, que estava més aviat centrat en la mort.

“Viatge en espiral” compta amb la producció de Sr. Chen a deu de les dotze cançons i del productor Pau Romero a “Provença” i “Ramiro”, a més a més, també hi ha les col·laboracions d’Albert Pla, La Casa Azul, Marta Mas (@leentrelineas) o Mi Amargo i del propi Sr. Chen i de l’Emotional G, que també l’acompanyen en directe. Aquest és un àlbum ple de contrasts on cap cançó sona com l’anterior i on Lildami és més protagonista que mai.

“2080” el primer single de “Viatge en espiral”, ja sona a OnaCat.Ràdio. El divendres, dia 5 de febrer, Lildami presentarà en el programa “ActualiCAT” de la nostra emissora aquest nou disc.
Comments are closed.

Back to Top ↑