Lluís Gavaldà, Xarim Aresté i Senyor Oca en el programa “ActualiCAT”

2 març, 2022

Lluís Gavaldà presenta el seu llibre “Sona la cançó”, i Xarim Aresté i Senyor Oca, els seus respectius nous discs, “Ses entranyes” i “Portals”.

Lluís Gavaldà visita “ActualiCAT” d’OnaCat.Ràdio, per tal de presentar-nos el seu cinquè llibre, “Sona la cançó”, un relat autobiogràfic a través de les 60 cançons que han marcat la seva vida.

Han passat tres anys des que Xarim Aresté va publicar el seu darrer disc, però la seva creativitat desbordant l’ha mantingut inspirat durant tot aquest temps i no ha parat de compondre i publicar cançons, a més a més, d’explorar el món de la literatura i la pintura. Ara, però, torna amb el que és el cinquè disc d’estudi de la seva carrera en solitari, “Ses entranyes”, amb el que Xarim Aresté posa l’instint i els budells per davant de tot i s’envolta d’una banda exquisita a qui confia tot el seu art.

El barceloní Senyor Oca publica també, nou disc, el seu títol “Portals”. En aquest disc amplia les nocions existents de la música electrònica, combinant-la amb un ampli espectre de gèneres com el dub , rap, drum&bass, entre d’altres. Senyor Oca obre cada “portal” i descobreix en cada cançó un univers diferent.

Tots tres visiten aquest divendres, dia 4, el programa “ActualiCAT” de la nostra emissora (9h, 13h i 19h).
Comments are closed.

Back to Top ↑