Lluís Llach torna al Palau Sant Jordi

21 novembre, 2021

Puja a l’escenari amb catorze artistes més en un concert únic el 18 de desembre.

Lluís Llach torna a l’escenari. Ho farà el 18 de desembre a les 20.30h al Palau Sant Jordi, acompanyat de catorze artistes més, en un espectacle amb un fort potencial artístic pensat per impulsar la fase participativa del Debat Constituent.

En el concert, Llach vol oferir una interpretació del país personal i alhora compartida amb tots els col.laboradors amb la mirada posada en l’horitzó d’un futur que està per escriure. Així ho ha explicat Lluís Llach a la presentació de la iniciativa al Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona.No vull cantar mai més, però en canvi, no em puc negar a participar en totes aquelles coses que aquesta societat pateix”, ha dit el cantautor, que ha mobilitzat artistes de diferents generacions per sumarse a l’espectacle.

L’espectacle comptarà amb la col.laboració d’Els Catarres, Joan Dausà, Gemma Humet, Suu, Natxo Tarrés, Joan Reig, Montse Castellà, Ju, el Mag Lari, i Marta Carrasco, acompanyats pels músics Dani Forcada, Jordi Armengol i Marc Prat, sota la direcció musical de Carles Cases, i la direcció i escenografia de Lluís Danés.

El músic i activista, Natxo Tarrés, ha explicat que es va involucrar en el projecte perquè “és la manera de ser útils a aquesta causa que és tan noble, en un moment en què la societat ha d’assolir la maduració necessària per consolidar processos participatius a gran escala”, com el Debat Constituent. Per a Tarrés, aquesta iniciativa és una eina perquè “tothom pugui dir la seva sobre el futur que volem”.
Comments are closed.

Back to Top ↑