Notícies Foto: David RuanoFoto: David Ruano

L’OMAC presenta “Tractat de geometria”, avançament del nou disc

18 febrer, 2022

L’Orquestra de Músiques d’Arrel de Catalunya publicarà el 25 de març el seu primer i esperat àlbum, “Trencadís”

L‟Orquestra de Músiques d‟Arrel de Catalunya la formen joves intèrprets punters de diferents gèneres musicals com el tradicional, el jazz o la clàssica i provinents d‟arreu dels Països Catalans. L‟OMAC és una formació instrumental única que innova des de la tradició i que produeix els seus propis concerts i audicions, servint de plataforma als compositors emergents i d‟altaveu per a la cultura popular. Violins, violes i contrabaixos conviuen amb tenora, tible, flabiol, gralla o sac de gemecs, a més a més d‟una secció de vents metall, acordions, guitarra, percussions i sintetitzadors. El 25 de març de 2022 l‟OMAC publicarà el seu primer treball discogràfic, el llibre-CD „Trencadís‟, amb dotze composicions pròpies de la mà de Dani López i on Anna Ferrer posa veu a l‟obra de poetes postcontemporanis d‟arreu dels Països Catalans.

El primer senzill d’avançament del disc és “Tractat de geometria”, amb un poema de Clara Fiol Dols que apareix originalment al llibre “Miloques i rabasses” i arriba acompanyat d‟un muntatge audiovisual de la productora Comptagotes, que també s‟ocupa de les projeccions del directe de l‟OMAC.

“Trencadís” estarà disponible en digital i en una magnífica edició llibre-CD de 48 pàgines el 25 de març i es presentarà oficialment en directe a Barcelona, el 27 de març, al Palau de la Müsica.
Comments are closed.

Back to Top ↑