“L’oreneta extraviada” és un poema de Gumersind Gomila musicat per Maria Àngels Gornés

23 març, 2022

La cantant i compositora ciutadellenca ens avança aquest senzill del seu disc, “Les ales obertes”, que sortirà el proper 8 d’abril

“L’oreneta extraviada” és un bellíssim poema de Gumersind Gomila musicat per Maria Àngels Gornés. El single i el disc han estat produïts per Guiem Soldevila.

Maria Àngels Gornés va començar el seu projecte musical el 1976, musicant poetes menorquins com Gumersind Gomila, Pere Xerxa, Pere Gomila, Antoni Taltavull, Ponç Ponç, Francesc FloritNin, Gurmensind Riera, Àngel Ruiz i Pablo, Damià Borràs i Carme Cloquells. Cal destacar que va pujar als escenaris de molt joveneta. La seva trajectòria a la música va més enllà dels cinquanta anys. Sempre ha manifestat una clara defensa ecològica i paisatgística de la seua illa: Menorca. Les seves cançons són plenes de sensibilitat i sonoritats connectades amb el mediterrani. El 1982 va gravar el seu primer disc, “Menorca et dec…” que era un resum de les cançons creades durant aquells temps. El disc està disponible actualment únicament en digital. El 2001 publica “Entre boires” (2001) amb l’empremta inestimable del músic Guiem Soldevila. Endirecto (2011) recull part del seu repertori en viu. També compta amb “Tençó de l’harmonia i del contrast”, Àncora / Arrels (2007) “A la memòria del poeta Gumersind Riera” (2010).
Comments are closed.

Back to Top ↑