Notícies Foto: Mireia MirallesFoto: Mireia Miralles

L’Strenes comptarà amb una cinquantena d’artistes

31 gener, 2023

Se celebrarà del 31 de març al 6 de maig a Girona amb una extensió a Barcelona al llarg del mes de maig.

L’onzena edició de l’Strenes suma a la seva programació la celebració dels 30 anys del llegendari Homework dels Daft Punt interpretat per la prestigiosa banda Robot Rock Aliveque recrearà de dalt a baix el mític espectacle de la piràmide de Coachela. També les estrenes dels nous discos i els nous espectacles de Mariona Escoda, Caïm Riba, Porto Bello, Adriano Galante, B1N0, Julieta, Figa Flawas, Doble & Hugsound, Ven’nus, Socunbohemio, Le Nais, SaraTerraza, L’últim elefant i Malson Atmosfèric.

En total, el certamen gironí ha posat a la venda 20.400 entrades a Girona i 6.000 a Barcelona d’estrenes tant esperades com les dels nous discos de la cantant Luz Casal després de cinc anys de silenci discogràfic i de la cantautora Sílvia Pérez Cruz. També destaca l’estrena de la gira de celebració dels 10 anys del “Jo mai mai” de Joan Dausà que celebrarà dos concerts a les Escales de la Catedral. Igual que Els Amics de les Arts que hi presentaran nou disc també per partida doble. El públic també podrà gaudir de la celebració dels 10 anys de carrera dels Blaumut al Palau de la Música de Barcelona i la dels 20 anys de carrera de la Beth al Teatre Municipal. Altres presentacions destacables seran les estrenes dels nous discos de Judit Neddermann i de Triquelli del nou espectacle del prestigiós duet de jazz Andrea Motis i Marco Mesquida. També les presentacions més esperades de l’urban català com les dels grups The Tyets, 31FAM, Lal’Ba i Doble & Hugsound a La Mirona de Salt.

Pràcticament el 50% de les propostes estan liderades o compten amb integrants dones. De la mateixa manera, també demostra la seva voluntat de donar suport a les noves músiques destinant el 50% de la programació a bandes emergents. 
Comments are closed.

Back to Top ↑