L’últim avançament de Pantaleó

2 juliol, 2021

L’àlbum “Afluents” té previst la seva sortida el proper setembre.

Pantaleó, nom artístic de Gerard de Pablo, publica el quart i últim avançament del que serà el seu proper àlbum d’estudi, després de reaparèixer el passat mes de març amb “Romanticidi”, més tard amb “Diëresi” i darrerament amb “Pi”. “Soldats o guerrers” és un himne per a no defallir en la recerca d’un “jo” autèntic i pur, lluny dels tòpics, esterotips i prejudicis. I és en aquesta puresa i inocència on les veus infantils que acompanyen a Gerard de Pablo donen el caràcter d’esperança que busca la cançó. Entre aquestes veus hi trobem la de la seva filla Rita de Pablo.

Després de tres anys de silenci, Pantaleó presenta les bases de la nova sonoritat del projecte, que s’allunya del pop lluminós i vitalista que ens tenia acostumats, per endinsar-se en un folk més introspectiu, intencionadament indie, però sense perdre el segell melòdic de les seves composicions.

“Soldats o guerrers” està disponible a totes les plataformes digitals i va acompanyada d’un videoclip produit i dirigit pel mateix de Pablo i que compta amb la realització i l’edició de Jan Malgosa (La Rectoria).
Comments are closed.

Back to Top ↑